Post by ompordarkturkre on Mar 7, 2022 13:57:49 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code resursă nelimitată ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
E tare dar are prea multe reclame💯🤩🤩
Mr Bullet - Spy Puzzles Başsındırma ftd
Modul de joc este distractiv și diferitele moduri de joc sunt excelente - este foarte simplist. Cu toate acestea, reclamele de neînchis au devenit de nesuportat și nu voi plăti pentru că pot juca 4-6 niveluri fără a fi întrerupt de o reclamă pe care nu o pot sări în jocul de bază. Un lucru este să vizionezi reclame pentru bonusuri, dar pentru a trece la nivelul următor? Nu.
Nu e cine stie ce dar e fain
Îmi place și este atât de distractiv. Vă mulțumesc, vă rugăm să adăugați mai multe moduri
Un joc bun, dar nu știu ce poți să faci cu bani înafara de ai pierde la 1v1
Camera supraveghere exterior IP bullet 4MP wireless VEYO P2P inregistrare pe ... inteligent Screen Mirroring Inregistrare USB Ios Android Google assistant
Este foarte fain
Joc grozav, dar este diminuat de prea multe reclame într-o perioadă prea scurtă pentru versiunea gratuită. Înțeleg că se pot plăti bani reali pentru a elimina reclamele și că versiunea gratuită are nevoie de reclame pentru a obține profit, dar cantitatea de reclame într-o perioadă atât de scurtă se poate simți puțin extremă. Cu siguranță merită obținut.
Uau, aceasta are mult prea multe reclame video. Practic, la fiecare 2 niveluri finalizate, trebuie să vizionați un videoclip de 30 de secunde. Îți ia poate 5-10 secunde pentru a finaliza un nivel. Asta înseamnă că petreci aproape de două ori mai mult timp vizionarea reclamelor decât faci un joc. Si daca vrei sa scapi de reclame trebuie sa platesti sase dolari pe luna ca abonament!!! O șterg după 10 minute de joc. Nu pot suporta. Ar fi putut fi distractiv altfel.
Îmi place foarte mult această aplicație de reclame... Dar poate ai putea adăuga puțin mai multe reclame în joc... Aproape că am putut juca 6 secunde fără reclamă. Este frustrant. Poate ai putea să strecurați o reclamă între momentul în care țintiți și trageți? Sau pur și simplu abandonați jocul și puneți reclamă spate la spate. Ar fi grozav!
Ce mai prost joc din lume pula
Distractiv, dar reclamele sunt insuportabile. Aș plăti bani pentru a le evita cu totul
Aș fi evaluat asta mai mult, dar cantitatea de ADS este pur și simplu nebună. Indiferent de ce vei primi un anunț la fiecare 3 niveluri (dacă îți ia să faci 3 nivele în 5 secunde, vei primi un anunț la fiecare 5 secunde). Numărul de reclame pe care ți le aruncă acest joc mi-a dat bătăi de cap. Dacă vrei să scapi de reclame, trebuie să plătești un abonament lunar. Dacă doriți un joc care să se simtă ca o simulare a reclamelor, acesta este jocul pentru dvs. EDIT: Acesta nu este un concept nou, obișnuiam să joc un astfel de joc pe un browser web ACUM ANI.
Distracție la început, dar pierzi rapid factorul de plăcere după ce ai fost bombardat cu reclame. La fiecare câteva niveluri primești reclame, unele dintre ele durează cel puțin 30 de secunde. Unii dintre ei afișează un anunț după ce închideți videoclipul, obligându-vă să îl închideți și pe acesta. Reclamele sunt de obicei zgomotoase și enervante, iar una nu reușește să se încarce, ajungi să ieși din joc și să o iei de la capăt. Vrei o experiență fără reclame? EI VOR SĂ PLATIȚI O TAXĂ LUNARĂ! Vorbește despre lacomi. Aș plăti câțiva dolari, dar lunar? Dă-mi o pauză, omule.
Tere joc
Fain da scoate reclamel ca il dizintaleaza toata lumea🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😈
E în regulă, dar urăsc reclamele, dar omul care trage de ce trebuie să-l împuște pe celălalt oricum pa ne vedem într-un alt joc pa, o zi bună pa
Come experience the shooting phenomenon. Use your brain in this unique puzzle game. You will need precise aim and laser focus to take down enemies, ninjas, and
După o oră sau două de joc, se pare că acest joc mobil este doar un vehicul pentru reclame. Ok atunci când rulați un dispozitiv de blocare a reclamelor în rețea, cum ar fi pihole, dar fără acesta, petreceți mai mult timp așteptând să omiteți un anunț decât jucând. Jocul este ridicol de ușor și nu pare să se extindă.
Un joc grozav și extrem de captivant, ruinat de unele dintre cele mai intruzive reclame pe care le-am întâlnit vreodată. Singura modalitate de a pierde reclamele este să plătiți o taxă lunară mai mare decât cea percepută pentru majoritatea jocurilor ca o singură dată. Ce păcat, îmi place jocul, dar mă enervez de fiecare dată când joc 😠 Prima dată când reclamele m-au forțat să dezinstalez un joc, atât de frustrant.
Distracție și dependență. Poate 3* fiecare nivel fără powerup-uri. Micro-urile sunt ridicol de scumpe, dar nu sunt p2w. Mai ales cosmetice. Recompensele gratuite sunt generoase. Există mai multe moduri de joc, inclusiv o comunitate pvp oarecum activă. 2 din 3 minijocuri și unele costume sunt blocate în spatele unor „recompense zilnice” de neobținut, așa că simți că ai ratat. Majoritatea reclamelor pot fi ignorate după 5 secunde. Există câteva erori minore, iar clasamentele sunt în frunte cu trișori. Totuși, nimic nu se destramă. Aș recomanda asta
Bine bine. Nu am venit aici să vorbesc despre reclame. Am venit aici să vorbesc despre joc, jocul are un gust prost în calitate și grafică și este al naibii de simplu. adaugă un mod cuțit când poți de fapt MERGI, dacă jocurile tale primesc acest tip de experiență, vei avea descărcări scăzute (ceva pe care le ai deja) și mai puține stele, bine, nu suntem forțați să evaluăm aplicațiile tale, și noi suntem făcuți . dacă jocul este așa
Multă, multă distracție.
frumos
ミスターブレット - スパイパズル パズル dndj
Lansat de D3 pentru o cavalcadă de platforme, Puzzle Quest combină elementele de rol ale RPG-ului fantezie standard cu puzzle-ul accesibil de la Bejeweled.
Blana
Foarte Tare Jocul
Mr Bullet - Spy Puzzles Sestavljanke kwio
„Jocul” real nu este chiar atât de rău, cu toate acestea, de fiecare dată când încerc să joc jocul, nu pot dura 4 minute fără un anunț care nu poate fi ignorat. Nivelurile în sine sunt foarte simple. Jocul este destinat copiilor mici (evident prin designul de nivel foarte simplu), așa că nu vă așteptați la o provocare. Jocul are un plan de plată pentru eliminarea reclamelor, care din nou reprezintă aproape 60% din jocul real. Acest aspect îi conferă o atmosferă pay-to-play, chiar dacă este un joc gratuit.
Un joc destul de bun. Îmi plac provocările și îmi place cum obții un buzooka și ești capabil să arunci grenade.
Joc grozav, dar prea multe reclame!! Sincer, la fiecare 1 sau 2 runde există o reclamă, iar majoritatea reclamelor durează între 45 de secunde și 1 minut! Am descoperit că este MULT mai rapid să închid și să redeschid aplicația, apoi continui jocul de îndată ce începe un anunț, dar nu ar trebui să fac asta în fiecare rundă nenorocită! Fiecare rundă este doar o apăsare de un buton, așa că veți trece de rundele ușoare în literalmente 3 sau 4 secunde înainte ca un anunț de 45 de secunde să fie redat. E nebunie a naibii!!
Jocul este ok. Știu câte nivele în (30-40?) Prea ușor (plictisitor) și anunțuri la fiecare cuplu/câteva nivele și vor să te abonezi pentru 5,99 USD/lună pentru a scăpa de reclame? Nu. Abonează-te la D. Rușine. Aș fi cumpărat acest joc cu câțiva dolari dacă ar fi fost mai greu. Dar în niciun caz nu plătesc bani lunar.
Mizerabil
Easy games for kids 2,3,4 year old Õppemängud onj
ミスターブレット - スパイパズル パズル dndj
Dracul sal iei care a facut jocul asta
Andreimarian de cei dragi. Am văzut și eu. Nu știu ce sa zic ca e un fel de fel de mult timp de la 2016
Îmi place jocul, dar sunt prea multe reclame. Înțeleg că un joc gratuit va avea reclame, dar există de obicei o opțiune de a cumpăra o versiune fără reclame și ar fi foarte bine să existe această opțiune. Sau măcar reduceți frecvența. În medie, reclamele vin la fiecare 4 până la 5 niveluri, dar am avut momente în care am primit un anunț enervant la 2 niveluri la rând.
Stai pre mult la unele nivele
Sunteți reclamele enervante, dar până acum totul în joc a fost gratuit și este un joc destul de decent.
Găsiți modalități creative de a împușca oamenii cu cele mai puține gloanțe sau grenade și, de asemenea, diferitele scenarii aruncate într-un mod provocator, cum ar fi modul ostatic și nu vă sinucideți cu gloanțe reflectorizante. Trece timpul și este mai degrabă un joc grozav de moarte fizică. Ar fi 5 stele, dar așteaptă noi niveluri în modul poveste, după cum le-am completat pe toate 3 stele pe fiecare.
E cel mai prost joc
Ami placa jocul dar am dat 4 stele ca numi place suficend panala5 stele
Mr Bullet - Spy Puzzles Sestavljanke kwio
Studiourile Lion a dovedit încă o dată că au lăsat lăcomia să strice un joc potențial sunet. Conceptul este bun, deși puzzle-urile sunt destul de simple. Dar adevărata problemă este raportul dintre reclamă și joc, care distruge toată distracția. Opțiunea de eliminare a reclamelor are, de asemenea, un preț ridicol de 54 de lire sterline pe an pe un model de abonament.