Post by ompordarkturkre on Mar 7, 2022 14:07:18 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje klejnoty generatora ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Myślę, że ta gra jest idealna dla dziewczynek w wieku od 7 do 10 lat, a także jeśli lubisz modę muzyczną i taniec
Pretty Ballerina Dancer Εύκολα mzzz
Ta gra jest superowa można chodzić po sklepach.
Podoba mi się to w moim stylu, ale czasami jak widzisz fantastyczną spódniczkę to jest to bardzo długa nuda dodaj to zawsze się zdarza ale poza tym fajnie polecam pobrać
Fajna gra tylko nie ma dużo nie ma pare gier
Jest bardzo ciekawa i bardzo lubię tę grę, ale jest kilka miejsc, które nie są otwarte i to jest jedyny problem, jaki mam
Pretty Ballerina Dancer নৈমিত্তিক vfv
UWIELBIAM TO, ponieważ ma wiele reklam, chcę tylko powiedzieć, że mam dość tego, że inni ludzie mówią do wielu reklam, po prostu zdobądź inne i wiesz, że naprawdę kocham reklamy i wiesz, że są to moje ulubione rzeczy na świecie i są zabawne i Wiesz, kiedy gram w moją grę, udaję, że jestem w dodatku, a ta gra jest najlepsza, ponieważ wiele niesamowitych akcesoriów i jeszcze jedna rzecz, którą chcę powiedzieć, mam dość tego, że inni ludzie mówią bla bla bla ... fotobudka jest zamknięty, a także clnic, po prostu przejdź przez to, więc przez 💛💚
Ładuje się powoli
Ta gra jest głupia !!!
bardzo czasochłonna gra, której uruchomienie zajmuje dużo czasu
Nie widzę jego twarzy, ręki, nogi ani żadnych części ciała, widzę tylko sukienkę
Dobrze, ale nie dobrze. Bez poziomów i bez rozrywki. Strata czasu. więc tylko ja dawałem dwie gwiazdki
Ta gra wydawała mi się tak niesamowita, że od wielu dni nie widzę żadnych funkcji tanecznych.
Pretty Ballerina Dancer Fritidsspill tiwx
bardzo fajna i dobra gra.
HRI
Fajna gra, ale tak wiele osób prosiło o otwarcie szpitala i inne rzeczy, które zablokowałeś, ale nadal tego nie zrobiłeś, właśnie ją pobrałem dzisiaj i nienawidzę tego😒😒😒, dlatego daję to jedna gwiazdka😡😡😡😤i odinstaluję😤😤😤😤😡
Dlaczego mają maski, to korona wewnątrz telefonu
Balerina😍😌🙂
Uwielbiam tę grę, polecam tyle fajnych fryzur i jeszcze więcej fajnych ciuchów
cały sklep wygląda. bardzo najgorsza gra
To bardzo dobra gra w moim życiu. Podoba mi się, ale niektóre rzeczy są odblokowane. 🤔🤔🤔.
Fajna gra ale najfajniejsze zeczy sądzisz
dlaczego do diabła muszę zapłacić za grę! jesteś po prostu śmieszne i obrzydliwe, myślę, że nie byłoby nic w tej grze, tak, możesz poprosić o zakup gier w szpitalu, ale dlaczego, do diabła, muszę płacić nawet za spa Myślę, że gra dla dziewczyn bez spa byłaby jak curry bez soli .Najbrudniejsza ,najgorsza , wyśmiewana, okrutna gra !!! Polecam, mój drogi użytkowniku, nigdy nie myślałeś o zainstalowaniu tej gry, w przeciwnym razie możesz zmarnować 16 minut swojego cennego czasu
🤟🏻super gra, gram coraz więcej razy w ciągu 1 dnia. 🤍💝Balerina......👑
Super ja sama uczę się baletu z początku nielubiałam tego rodzaju tańec ale po kilku lekcjach pokochałam balet
Ta aplikacja jest najlepsza, fajnie jest grać, robię balet, przypomina mi balet, jest tak fajnie ją pobrać 😎😄 Weeeeeeeeee
n. za. aa . .
Pretty Ballerina Dancer Pro příležitostné hráče kahg
No tak gra jest niech pomyślę........ super mega extra!!!! Tylko jak już wyczerpie ci się wydaje dla musisz w kółko robić to samo i to jest 1 minus u mnie zaistniał też 2 minus wszystko co możesz robić to są płatne a to robić, żeby nie płatne. Ale ważne, że fajna gra
Spoko gra😊
Superhero War: combat de robot Action uwu
Wszystko dobrze, ale nie widzę twarzy modelki
Idia gry jest dobra, ale dałem jej jedną gwiazdkę, ponieważ kiedy dochodzę do części tanecznej, próbuję kliknąć taniec, nic nie robię
Fajne to tylko cały czas jest coś😕☺